Carriere

Bekijk hier wat wij voor jouw
kunnen betekenen

Carriére

Of je nu binnen twee jaar afstudeert, enkele jaren werkervaring hebt of senior bent in jouw vak: GeoBaan helpt jou bij het vinden van een passende uitdaging! Tijdelijk, met zicht op een vaste baan of voor een bepaalde tijd.

Stagiaires

Welke ruimtelijke studie je ook hebt gedaan; Sociale Geografie, Ruimtelijk Ordening en/of Planologie of een andere verwante studie, GeoBaan helpt je verder! Niet alleen met het vinden van een mooie (afstudeer)stage, ook bij jouw verdere carrière pad op de arbeidsmarkt.

Young Professionals

Je bent een Young Professional als je weinig tot enkele jaren werkervaring hebt op jouw vakgebied. GeoBaan helpt je dan bij het vinden van een passend vervolg. Kijk snel bij onze vacatures of schrijf je in, dan gaan wij voor je op zoek. Heb je geen werkervaring? Dan is een leerwerkervaringsplaats voor jou misschien een mooie eerste stap. Wij zorgen voor het startsalaris. Zo blijf jij op het juiste pad op de arbeidsmarkt!

Professionals

Welke ruimtelijke studie je ook hebt gedaan; Sociale Geografie, Ruimtelijk Ordening en/of Planologie of een andere verwante studie, GeoBaan helpt je verder! Niet alleen met het vinden van een mooie (afstudeer)stage, ook bij jouw verdere carrière pad op de arbeidsmarkt.

Contactvormen

Word je gedetacheerd, dan werk je bij de opdrachtgever, maar betalen wij je. Studenten en recent afgestudeerde geo-wetenschappers helpen wij met eerste stappen op de arbeidsmarkt. Of dat nu gaat om een eerste baan, een stage- of werkervaringsplaats maakt niet uit.Ga jij bij ons aan de slag dan zijn er verschillende mogelijkheden:

Projectovereenkomst

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een project. Je komt formeel in dienst van GeoBaan. Eindigt de opdracht? Dan eindigt ook jouw contract. Wil je vaker via ons aan de slag, dan gaan we op zoek naar een volgende opdracht

Leerwerkovereenkomst

Wij bieden je een betaalde leerwerkovereenkomst met de opdrachtgever. Veelal met de intentie de leerwerkovereenkomst na een periode van zes maanden om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

Arbeidsovereenkomst

Je wordt bemiddeld door ons en komt in dienst van de opdrachtgever, tijdelijk of voor onbepaalde tijd.

Stage

Wij gaan op zoek naar die uitdagende stage voor jou! Lukt dat dan ontvang je een stage contract en een stagevergoeding van de opdrachtgever. En wij? Wij hopen dat je ons weer weet te vinden wanneer je afstudeert!

Freelancer/ZZP-er

GeoBaan neemt een deel van jouw acquisitie-inspanningen uit handen. Je krijgt een overeenkomst met de opdrachtgever voor een opdracht. Jij berekent hiervoor een tarief waarop wij een nader overeen te komen opslag leggen.

Of je nu aan het begin van je carrière staat of al verder op weg bent, GeoBaan helpt!