GeoBaan levert experts.

Onze experts hebben inzicht in de ruimtelijke organisatie en inrichting van de wereld op allerlei schaalniveaus en de mensen die hierin, nu én in de toekomst, het verschil maken.

GeoBaan weet welke mensen daarvoor nodig zijn. Kanjers met kennis en daadkracht!


                                       
Afstudeerstage bij de provincie
14-10-2019
Provincie Utrecht

Altijd al benieuwd geweest naar een stage bij de provincie? De provincie Utrecht is altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven masterstudenten die graag aan de slag willen bij de provincie.

Lees meer!
Afstudeerstage: Vastgoed- en gebiedsontwikkeling
30-09-2019
Akro Consult - Den Haag

Heb jij affiniteit met vastgoed- en gebiedsontwikkeling én ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerplek? Lees dan snel verder!

Lees meer!
Afstudeerstage: Onderzoek naar duurzaamheid in nieuwbouw
19-09-2019
Gemeente Den Haag, Dienst Stedelijke Ontwikkeling, afdeling Grondzaken

De Gemeente Den Haag heeft de ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Het verduurzamen van de bestaande stad is daarbij de grootste uitdaging. Nieuwbouwontwikkelingen kunnen echter een katalysator zijn. Door nieuwbouw duurzaam en klimaatbestendig te realiseren voorkom je tevens dat op korte termijn alweer aanpassingen nodig zijn. Daarom gaan de duurzaamheidsambities van de Gemeente Den Haag ten aanzien van nieuwbouw verder dan het bouwbesluit. Deze ambities kunnen niet zonder meer afgedwongen worden. De vraag is in hoeverre marktpartijen de ambities omarmen en welke obstakels een belemmering vormen.

Lees meer!
Afstudeerstage: Utrecht Marketing
16-09-2019
Utrecht Marketing

Heb je affiniteit met marketing rondom verschillende sectoren in Utrecht? Dan is deze afstudeerstage wellicht iets voor jou. Vanuit Utrecht Marketing zijn er drie onderwerpen die onderzocht kunnen worden. Je kan kiezen uit één van de drie onderwerpen, of één hoofdonderwerp en de andere als bij-onderwerpen.

Lees meer!
GIS internship
16-09-2019
Utrecht - Geogap

Geogap was co-founded by two former GIMA students and creates GIS applications and services using modern (web) technologies. Among others, we work for the national Police, the Province of Groningen, The People Group, several municipalities and Kadasterdata.

Lees meer!
Planoloog voor de afdeling Environmental Planning & Sustainability gezocht
11-09-2019
Lightsource bp - Amsterdam

We zijn op zoek naar een commercieel gedreven planoloog om aan de opdrachtgeverskant te werken in de duurzame energiesector, als onderdeel van het interne team van planologen binnen Lightsource BP.

Lees meer!
Werkervaringsstage Detailhandel & Leisure of Wonen & Economie
09-07-2019
Bureau Stedelijke Planning – Amsterdam / Gouda

Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste student Sociale Geografie of Planologie (of onlangs afgestudeerde) en heb je een brede interesse voor alle aspecten van stedelijke ontwikkeling? Heb je goede studieresultaten en een sterk analytisch vermogen? Ben je pro-actief, zelfstandig en flexibel en weet jij jezelf zowel mondeling als schriftelijk sterk te presenteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer!
Vastgoedstage bij Dynamis Research
26-06-2019
Utrecht - Dynamis

Heb jij interesse in de vastgoedmarkt? Makelaarsorganisatie Dynamis zoekt een gemotiveerde student van een (vastgoedgerelateerde) opleiding om stage te lopen op de researchafdeling.

Lees meer!

Sociaal geografen en planologen staan bekend om hun brede inzetbaarheid en hun unieke kijk op situaties.