Opdrachtgevers

Onze vakgebieden

GeoBaan levert experts.

GeoBaan levert experts. Zij hebben inzicht in de ruimtelijke organisatie en inrichting. Dat geldt voor allerlei schaalniveaus zowel nu als in de toekomst. Veranderingen in de samenleving vragen voortdurend om ruimtelijke en organisatorische aanpassingen. Die moeten worden opgelost, toegepast en /of in goede banen geleid. GeoBaan heeft die kanjers met kennis en daadkracht!

Kan uw organisatie die kanjers gebruiken? GeoBaan stelt ze graag aan u voor! Zij hebben een opleiding gevolgd op het brede terrein van wonen, welzijn, economie en ruimtelijke planning.

Contactvormen.

Geobaan heeft veel mogelijkheden om onze specialisten bij U in te zetten. Ze kunnen in loondienst werken en zijn dan via Geobaan bij U gedetacheerd. Ook kunt U ervoor kiezen een specialist voor de duur van een opdracht bij U in dienst te nemen voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Wilt u een stagiaire dan ontvangt u een stage overeenkomst. Wilt U een specialist met weinig werkervaring dan is er een werkleerovereenkomst. Zij werken afhankelijk van de opdracht voor GeoBaan of voor U. Eventueel kunnen wij subsidie aanvragen voor de gekozen kandidaat en zijn de kosten voor u lager.

FAQ.

GeoBaan houd zich met name bezig met het detacheren, werven en selecteren van sociaal geografen en planologen op WO en HBO niveau.

De algemene voorwaarden van GeoBaan vindt u hier.

Hanane el Moussaoui is de recruiter voor GeoBaan haar kun je direct per mail benaderen op Hanane@GeoBaan.nl

GeoBaan kun je op afspraak vinden aan de Wilhelminasingel 1A, 4818 AA te Breda te bereiken op 076-515 03 04.

Wim Hak is de Accountmanager voor GeoBaan. Per mail te bereiken op Wim.hak@geobaan.nl