Over Geobaan

Over ons.

Geobaan detacheert, werft en selecteert voor vacatures op het gebied van ruimtelijk en economisch onderzoek en advies. Daarvoor beschikken we over een scala aan kandidaten met weinig of veel ervaring.

Door de nauwe relatie met het departement Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht en hun studenten en alumni, kennen wij hun kerncompetenties, ervaringen, drijfveren en specialisaties. Dat maakt ons dé partner voor de werving & selectie en detachering van geo-professionals!

Werkwijze.

Door deze studenten en alumni in de tijd te volgen kennen we hun deskundigheid en kunnen we onze opdrachtgevers een succesvolle projectinvulling bieden op korte en lange termijn. Dit past in een trend dat steeds meer professionals flexibele arbeidsrelaties willen aangaan voor de duur van een opdracht. Dat sluit goed aan op de flexibiliteit, wendbaarheid en slagkracht die onze opdrachtgevers. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste kandidaat en maken daarbij gebruik van onze jarenlange connecties in het werkveld. De drijfveren, talenten en motivatie sluiten aan op het functieprofiel. Dat u ons stuurt. Succes verzekerd!

Partners/Geschiedenis

GeoBaan is ontstaan in samenwerking met de Stichting STOGO, Dimensus Beleidsonderzoek en het departement Geowetenschappen van Universiteit Utrecht.
Primaire doelstelling is studerende en recent afgestudeerde geowetenschappers te helpen bij de eerste stappen op de arbeidsmarkt.

Detachering

Het grote voordeel van detachering is dat u snel beschikt over medewerkers die hun vak verstaan. Zo lang als uw project duurt staan ze voor u klaar. Dit biedt u zekerheid, flexibiliteit en tegelijkertijd zo min mogelijk administratie en arbeidsrisico’s. GeoBaan regelt namelijk alle administratie en salarisafhandeling.

Werving en selectie

Via GeoBaan kun je ook direct op een vaste baan solliciteren. Er zijn bedrijven in ons netwerk die ons in zetten voor werving en selectie. Wij brengen je snel op de hoogte van vacatures die vaak alleen bij de bedrijven intern bekend zijn. Je bent er dus als eerste bij. GeoBaan regelt je sollicitatiegesprek en helpt je bij de optimale voorbereiding.