(Afstudeer) stage bij de afdeling Research & Consultancy van Dynamis

Dynamis - Utrecht

Geobaan levert experts

Heb jij interesse in de vastgoedmarkt? Makelaarsorganisatie Dynamis zoekt een gemotiveerde student van een (vastgoedgerelateerde) opleiding om stage te lopen op de researchafdeling.

 

Dynamis biedt de mogelijkheid om voor een periode van 4 tot 6 maanden mee te werken aan diverse werkzaamheden op het gebied van onderzoek en consultancy. Als stagiair binnen Dynamis draai je volledig mee binnen de afdeling Research & Consultancy. Je krijgt bovendien de vrijheid om een afstudeeronderzoek uit te voeren, bij dit onderzoek kan je gebruik maken van een groot aantal databases die Dynamis ter beschikking stelt. Een stage binnen Dynamis Research biedt je een brede, inhoudelijke basis met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarop je de rest van je carrière verder kunt bouwen.

 

Tijdens deze (afstudeer-)stage ben je, naast je eventuele eigen onderzoek, bezig met onderzoeken naar de ontwikkelingen op verschillende vastgoedmarkten. Samen met je collega’s op de researchafdeling werk je deze onderzoeken uit in rapportages en presentaties. Je taken bestaan uit:

  • Het doen van research naar actuele onderwerpen die spelen op de vastgoedmarkt.
  • Het rapporteren van de marktontwikkelingen op de woning-, bedrijfsruimte-, kantoren- en winkelmarkt.
  • Het analyseren en verwerken van de landelijke vastgoeddata.
  • Het schrijven van teksten voor de Sprekende Cijfers-publicaties.
  • Bijdragen leveren aan marktopdrachten voor private- en publieke opdrachtgevers.

Dynamis

Dynamis is de overkoepelende, landelijke fullservice-organisatie voor onze 13 regionale partners met 55 vestigingen door heel Nederland. Wij faciliteren onze partners op het gebied van research, kennisdeling, marketing en landelijke naamsbekendheid. Daarnaast begeleiden we opdrachtgevers bij hun landelijke vastgoedvraagstukken.

Ben jij die enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken? Neem voor meer informatie over de stagemogelijkheden contact op of  stuur een  sollicitatiebrief voorzien van motivatie en CV op.

Wij vragen:

Wij bieden: