(Afstudeer)stage bij Squarewise

Squarewise - Amsterdam

Geobaan levert experts

Bij Squarewise zijn we intrinsiek gedreven om bij te dragen aan de versnelling van de transitie naar een duurzame en inclusieve samenleving. We werken aan projecten die baanbrekend zijn, zodat ze anderen inspireren dat het anders kan. Zo zijn we op weg naar een gebouwde omgeving die ego-vrij en eco-vriendelijk is.

Bij Squarewise zijn we op zoek naar een stagiair die onze impact kan versterken met zijn/haar kennis en enthousiasme over diverse thema’s rondom de duurzaamheidtransitie. Hierbij staan we open voor verschillende thema’s rondom duurzaamheid in de gebouwde omgeving.

We zijn momenteel actief op de thema’s wijktransitiecirculariteitsmart citiesparticipatie, landbouwtransitie en regeneratief bouwen. Daarvoor creëren we duurzame visies, verbinden we de juiste partijen in nieuwe samenwerkingsverbanden, experimenteren we om het onbekende te verkennen, en we zijn we zelf, als sociale onderneming, een voorbeeld van de veranderingen die we voor ons zien, waardoor we laten zien dat het mogelijk is.  

Inhoudelijk gericht op de bovengenoemde thema’s bieden wij twee verschillende soorten stages aan:  

  • Een meewerkstage: Werkervaring opdoen door mee te draaien in één of meerdere projecten van Squarewise tijdens of na het afstuderen  
  • Een afstudeerstage/onderzoeksstage: Onderzoek doen voor Squarewise met als doel een Bachelor- of Masterscriptie te schrijven 

Een stage bij Squarewise geeft de student de mogelijkheid om opgedane wetenschappelijke kennis toe te passen in de praktijk en praktijkervaring op te doen door onderdeel te zijn van een interdisciplinair team en een zelfsturende organisatie. De student zal zich zowel persoonlijk als inhoudelijk op het gebied van duurzaamheid kunnen ontwikkelen en onderzoeken waar zijn/haar interesses liggen.

Voor meer informatie over Squarewise, haar projecten en impact kan je een kijkje nemen op de website: https://www.squarewise.com.

 

Wij vragen:

Wij bieden: