Afstudeerstage financiële gebiedsontwikkeling

Sweco Alkmaar

Geobaan levert experts

 “Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die wil meewerken aan onze uitdagende projecten. Denk daarbij aan de Dijkzone in Den Helder, het Bajeskwartier in Amsterdam en de ontwikkeling van onze urban insight thema’s. Naast kansen om mee te werken aan prestigieuze projecten bieden wij bij Sweco jong talent ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap binnen de organisatie.

–  Sjors Wesselingh – Gebiedseconoom

Voor ons team Gebiedsadvies in Alkmaar zoeken wij een enthousiaste ondernemende stagiair die zich bezig gaat houden met interessante onderwerpen gerelateerd aan financiële gebiedsontwikkeling. We hebben expertise op het gebied van stedenbouw, landschapsarchitectuur, planologie, planeconomie, omgevingsmanagement en ruimtelijke ontwikkeling. Zodoende bieden wij een omgeving met een breed netwerk aan expertises die je kan gebruiken voor je ontwikkeling en (afstudeer)onderzoek.

Tijdens je stage zal je je bezighouden met gebiedseconomie, de financiële aspecten van vastgoed- en gebiedsontwikkeling staan hierbij centraal. Naast het kennismaken met het vastgoed zijn er verscheidene onderzoeksonderwerpen waar je je op kan richten. Denk hierbij aan klimaatadaptieve ruimtelijke ontwikkeling, circulaire gebiedsontwikkeling, digitalisering of een ander onderwerp gerelateerd aan de Sweco Urban Insight thema’s.

 

Dit is wat we jou bieden

Bij Sweco zit je goed. En dit mag je van een koploper verwachten. Je ontvangt een ruime stagevergoeding van €550,- per maand, reiskostenvergoeding waar nodig en je krijgt een laptop tot je beschikking. Daarnaast krijg je bij ons krijg je veel vrijheid en ruimte om je te kunnen ontwikkelen. Denk aan waar je werkt, hoe je je tijd indeelt, wat je nodig hebt om succesvol te kunnen zijn en toegang tot het grootste ingenieursnetwerk van Europa. Deze periode is bij uitstek één om te ontdekken en te pionieren.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je gezond blijft en met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika’s, een jaarlijks terugkerend festival, ons sportaanbod, zomerbarbecues en activiteiten vanuit Jong Sweco en personeelsverenigingen.

 

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan en mail een beknopte motivatiebrief en cv naar derek.derooy@sweco.nl.

Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Sjors Wesselingh, gebiedseconoom, + 31 6 53 72 68 03 of via sjors.wesselingh@sweco.nl of met Derek de Rooy, junior gebiedseconoom, +31 6 23 05 93 37 of via derek.derooy@sweco.nl. Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Derek de Rooy via + +31 6 30 23 53 86 of derek.derooy@sweco.nl.

Wij vragen:

Wij bieden: