Afstudeerstage – Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Akro Consult – Leidschendam (Den Haag)

Geobaan levert experts

Wat doe jij?

De focus ligt op het afstuderen, maar er is bij ons veel ruimte voor meekijken en meedoen in lopende adviesklussen. Zo kan je tijdens je afstudeerperiode proeven hoe is het als adviseur in complexe vastgoed- en gebiedsontwikkelingsvraagstukken.

Je afstudeeronderwerp mag je zelf aandragen, maar wij hebben daar zelf ook ideeën over mocht het vinden van een passend onderwerp lastig zijn.

Wat doen wij?

Akro Consult is een procesmanagement- en kennisbureau op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Al ruim 30 jaar werken wij aan projecten die bijdragen aan een duurzame en hoogwaardige inrichting van Nederland.

De komende decennia moeten een miljoen woningen worden gerealiseerd in Nederland en met name in binnenstedelijke gebieden. Plaatsen en gebieden waar veel belangen spelen en waar rekening moet worden gehouden met complexe situaties. Voor onze opdrachtgevers, waaronder overheden, woningcorporaties, zorginstellingen, projectontwikkelaars, beleggers en bouwbedrijven werken wij aan gecompliceerde projecten op het snijvlak van publieke en private investeringen.

Akro Consult biedt onze opdrachtgevers toegevoegde waarde door procesadvies te combineren met financieel en juridisch advies. Dat doen we met een team van betrokken professionals.

Wij vragen:

Wij bieden: