Financieel adviseur vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Akro Consult – Leidschendam

Geobaan levert experts

Net afgestudeerd en op zoek naar je eerste uitdaging in het vakgebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling? Akro Consult biedt jou de mogelijk om je eerste ervaring en kennis op te doen als breed inzetbare financieel adviseur vastgoed- en gebiedsontwikkeling.

 Wat doen wij?

‘Plannen kunnen nog zo leuk zijn: als ze financieel niet haalbaar zijn, wordt het niks.’

Akro Consult is een procesmanagement- en kennisbureau op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling; werkzaam aan projecten die bijdragen aan een duurzame en hoogwaardige inrichting van Nederland.

Voor onze opdrachtgevers (o.a. overheden, woningcorporaties, zorginstellingen, projectontwikkelaars, beleggers en bouwbedrijven) werken wij aan gecompliceerde projecten op het snijvlak van publieke en private investeringen. Akro Consult zorgt ervoor dat deze projecten haalbaar, op gang gebracht en waar nodig weer vlot getrokken worden.

Wij bieden onze opdrachtgevers toegevoegde waarde door procesadvies te combineren met financieel en juridisch advies.

Wat ga je doen?

  • in een Akro-team met procesmanagers en juridisch adviseurs werk je aan complexe en inspirerende vastgoed- en gebiedsontwikkelingsopgaven
  • maken van grondexploitaties, haalbaarheids- en risicoanalyses van tot de verbeelding sprekende vastgoed- en gebiedsontwikkelingen; voorbereiden van aanbestedingen op financieel vlak
  • bijdragen aan de financiële aspecten (zoals financiering) van (tijdelijke) samenwerkingsverbanden
  • maken van financiële modellen en berekeningen
  • naast je financiële advisering bijdragen aan andere lopende projecten als procesmanager en/of adviseur
  • bijdragen aan kennis- en productontwikkeling binnen het team van Akro Consult

Wij vragen:

Wij bieden: