Stage data & insights

Esri Nederland - Rotterdam

Geobaan levert experts

Ligt jouw interesse bij de groeiende rol die locatie speelt binnen organisaties? Spreken geografische analyses en infographics je aan? En wil jij meewerken aan de verdere ontwikkeling van geomarketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ook al zijn geografische informatiesystemen oorspronkelijk afkomstig uit het onderwijs, onderzoek en de overheid, toch nemen de commerciële toepassingen de laatste jaren in grote mate toe. Dat komt deels door de overvloed van (open) data en deels door ontwikkelingen in de technologie, waardoor breed gebruik binnen organisaties mogelijk is. Deze stage gaat in op die ontwikkelingen: waar raakt Location Intelligence de professionals van een commerciële organisatie?

Tijdens deze stage combineer je vakkennis van geomarketing met kennis van het ArcGIS-platform. Je creëert inzichten vanuit marketingdata en rapporteert daarover op een toegankelijke manier. Je draagt bij aan demo’s en lesmateriaal over geomarketing. Uiteraard doe je dat niet alleen: een team van Esri-collega’s staat klaar om je daarbij te ondersteunen.

In deze stage:

  • onderzoek je kernbegrippen die relevant zijn voor geomarketing, zoals geodemographics, routering, nabijheid, segmentatie en site allocation;
  • werk je samen met stakeholders en ontwerp je een geomarketing business case die je zelf uitvoert;
  • deel je jouw ervaring in een storymap en in een Engelstalige online les die openbaar zal worden gedeeld;
  • test je jouw lesmateriaal in de praktijk en ontwikkel je met de testresultaten het lesmateriaal door.

Wil jij werken bij Esri Nederland? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Annelore Verweij, HR-adviseur. Telefonisch is zij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 07.

 

Wij vragen:

Wij bieden: