Projectmanagers die willen groeien

Bureau Stedelijke Planning

Geobaan levert experts

Wij zoeken enthousiaste projectmanagers met minstens 1 jaar werkervaring. Wanneer je een aantal jaar werkt begint het soms te knagen. Je zou wel meer afwisseling in projecten willen en sneller willen doorgroeien. Dat kan bij BSP. Onze projectmanagers blijven niet plakken bij dezelfde opdrachtgevers. Wij dagen je uit om snel te leren door in verschillende posities bij verschillende gemeenten steeds weer nieuwe ervaringen op doen. Je wordt gecoacht door senior projectmanagers en doorloopt een opleidingsprogramma. Zo bouw je brede kennis op van gebiedsontwikkeling en versterk je je advies- en projectmanagementvaardigheden.

DOORGROEI VOOR PROJECTMANAGERS

  • Bureau Stedelijke Planning zoekt projectmanagers die willen doorgroeien naar senior projectmanager/consultant gebiedsontwikkeling.
  • Met een studieachtergrond in geografie, planologie, ruimtelijke ordening, Urban Studies of een andere relevante studie pas je goed bij ons.

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de laatste plaats omdat deze een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame kwaliteitsverbetering van het stedelijke gebied. We zijn een innovatief en oplossingsgericht kwaliteitsbureau waar ontplooiing en professionaliteit voorop staan. We ondersteunen overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor al hun marktvragen en programmering op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling. Woningen, winkels, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen. We onderzoeken, adviseren en dragen zorg voor de realisatie door middel van projectmanagement. De integrale aanpak van het bureau levert een interessante mix aan mooie opdrachten. Onze specialiteit ligt bij de (her)ontwikkeling van (nieuwe) centra en gebiedsontwikkelingen. Dit alles in een aantrekkelijke omgeving: fijne collega’s en een goede sfeer.

INTERESSE?
Stuur je sollicitatie en C.V. naar jh@stedplan.nl dan verkennen we samen de mogelijkheden
Meer informatie over de functie? Stuur een email naar Jeanette Kalthof (jk@stedplan.nl).

Wij vragen:

Wij bieden: