Stage Acquisitie & Dispositie Vastgoed

Woonzorg Nederland - Amstelveen

Geobaan levert experts

Jouw team

Het multidisciplinaire Acquisitie & Dispositie team is verantwoordelijk voor enerzijds het verkopen van de bestaande portefeuille (bezit wat niet past binnen de kernportefeuille) en anderzijds het aankopen van vastgoed om zo bij te dragen aan de groeiwens van Woonzorg Nederland. Om dit te bereiken is het Acquisitie- & Dispositie team opgericht. Het team bestaat o.a. uit een transactiemanager, twee vastgoeddeskundigen en een projectontwikkelaar

Jouw stage
Als stagiair(e) vervul je een ondersteunende rol voor het team en is het voor jou een eerste kennismaking met de verschillende werkzaamheden die binnen een corporatie bestaan. Je zult bij alle facetten worden betrokken; zo ga je mee naar bezichtigingen, woon je diverse overleggen bij, werk je mee aan investeringsvoorstellen en verschillende excelklussen. Wij bieden je de gelegenheid ervaring op te doen op het gebied van aan- en verkoop in de opkomende markt van het senioren- en zorgvastgoed. Daarnaast heb je een zeer vrije keuze voor je onderzoeksopdracht (uiteraard wel in overleg met het team). Je zult ongeveer de helft van de tijd meedraaien met het team waardoor er veel tijd overblijft voor je onderzoek.

Jouw bedrijf
Als grootste landelijke speler in de seniorenhuisvesting huisvesten wij bijna 5% van alle 65-plussers in de sociale doelgroep in Nederland. In bijna 30.000 zelfstandige huurwoningen en 12.500 wooneenheden in gebouwen die worden gehuurd door zorginstellingen. Dit is 10% van het totaal aan intramurale zorggebouwen. Wij zijn actief in 179 gemeenten. Dit is ongeveer de helft van alle Nederlandse gemeenten. 

Werken bij Woonzorg Nederland?
Lijkt een stage bij Woonzorg Nederland je leuk? Of nog beter: ben jij de stagiair dispositie & acquisitie die we zoeken? Upload dan voor 31 mei a.s. je CV en motivatie. Vertel ons daarbij meteen voor welke periode je beschikbaar bent. 

Meer informatie? Neem contact op met Assetmanager Joosje Lugard via 06-11184119.

 

 

Wij vragen:

Wij bieden: