Stage hub voor onderwijs en onderzoek

Esri Nederland - Rotterdam

Geobaan levert experts

Heb jij passie voor de groeiende rol die geo-informatie speelt binnen het onderwijs en werk je mee aan onderwijsinitiatieven richting de burger op het gebied van gezondheid en milieu? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Het gebruik van GIS binnen het onderwijs is in het laatste jaar enorm toegenomen. Veel onderwijsinstellingen maken nu organisatiebreed gebruik van Esri-technologie. In de samenwerking met andere organisaties ontstaan hierdoor nieuwe uitdagingen: hoe deel je data op een veilige manier? Welke groepen gebruikers hebben toegang tot welke data en welke toepassingen? Hoe monitoren we het gebruik van de technologie? Een kennishub biedt hier een uitkomst. Jij gaat aan de slag met deze ontwikkelingen: hoe past de kennishub-gedachte bij de ambities van onderwijs- en onderzoeksorganisaties?

Tijdens deze stage doe je kennis op van ArcGIS-technologie, specifiek over het product ArcGIS Hub. Je ontwerpt en bouwt een hub voor onderwijs en onderzoek en je deelt die kennis met de onderwijs community. Je zal specifiek een hub voor onderzoek van Radboud Universiteit opzetten en beheren. Uiteraard doe je dat niet alleen: een team van Esri-collega’s staat klaar om je daarbij te ondersteunen.

Tijdens deze stage combineer je vakkennis van geomarketing met kennis van het ArcGIS-platform. Je creëert inzichten vanuit marketingdata en rapporteert daarover op een toegankelijke manier. Je draagt bij aan demo’s en lesmateriaal over geomarketing. Uiteraard doe je dat niet alleen: een team van Esri-collega’s staat klaar om je daarbij te ondersteunen.

In deze stage:

• ontwerp je een hub voor onderwijs en onderzoek. Je documenteert al je stappen, zodat je je kennis kunt delen met collega’s en docenten en onderzoekers van andere organisaties;
• werk je samen met stakeholders die samen een verantwoordelijkheid voor de hub dragen;
• deel je jouw kennis en ervaringen in een storymap en in een Engelstalige online les die openbaar zal worden gedeeld;
 • ben je verantwoordelijk voor je eigen doelen en voortgang.

Wil jij werken bij Esri Nederland? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Annelore Verweij, HR-adviseur. Telefonisch is zij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 07.

 

Wij vragen:

Wij bieden: