Stage lopen bij Companen

Companen - Arnhem

Geobaan levert experts

Wat kan je in de praktijk met je studievaardigheden? Hoe ziet het werkveld eruit? Waar kan ik met mijn ambities terecht? De beste manier om meer te weten te komen van de praktijk is door een werkervaringsstage bij ons te doen. Wij zijn steeds op zoek naar stagiairs.

Companen is een organisatie waarbij continu gewerkt wordt aan ontwikkeling. Universiteiten en Hogescholen spelen hierin een belangrijke rol. Bij Companen is altijd plaats voor gedreven studenten die willen werken aan hun en onze ontwikkeling

We zijn voortdurend betrokken bij visies en concepten die bijdragen aan een optimale woon- en leefomgeving. Overal in Nederland; in stad en dorp. Waar nodig doen we onderzoek en putten we uit onze kennis van iedere regio.  Voor gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, projectontwikkelaars, provincies en rijk werken we aan zeer diverse opdrachten.

Zo ondersteunen we de betrokken partijen bij het doen van woningmarktonderzoek, het maken van prestatieafspraken en het opstellen van woonvisies. Adviseren we over maatregelen rond duurzaamheid en rond wonen en zorg. Of over passend en voldoende woningaanbod nu de woningmarkt weer aantrekt. En combineren bewezen onderzoeksmethoden met eigen ontwikkelde innovatieve methoden.

Interesse in een stage bij Companen of wil je meer informatie: neem dan contact op met Vera (Elferink@companen.nl)

Wij vragen:

Wij bieden: