Junior consultant wonen en werken

Bureau Stedelijke Planning - Gouda

Geobaan levert experts

Werken aan marktonderzoek en adviseren over de programmering van (gemengde) woon- en werkgebieden voor overheden en projectontwikkelaars? Bij een bureau dat tot de top van Nederland behoort en investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dat kan! 

Heb jij een uitstekend analytisch vermogen en een brede interesse voor alle aspecten van stedelijke ontwikkeling, en voor wonen en of werken in het bijzonder? En wil jij de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Bureau Stedelijke Planning krijg je volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je draagt bij aan aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid je eigen stempel op het werk te drukken. Wij voeren de opdrachten niet alleen uit, maar denken met de opdrachtgever mee over de vertaling van ons advies in concrete actie. Dit verwachten wij ook van jou.

Over Bureau Stedelijke Planning

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met ca. 50 consultants en projectmanagers met veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de laatste plaats omdat deze een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame kwaliteitsverbetering van het stedelijke gebied. We zijn een innovatief en oplossingsgericht kwaliteitsbureau waar ontplooiing en professionaliteit voorop staan. We ondersteunen overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor al hun marktvragen en programmering op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling. Woningen, winkels, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen. We onderzoeken, adviseren en dragen zorg voor de realisatie door middel van projectmanagement. De integrale aanpak van het bureau levert een interessante mix aan mooie opdrachten. Onze specialiteit ligt bij de (her)ontwikkeling van (nieuwe) centra en gebiedsontwikkelingen. Dit alles in een aantrekkelijke omgeving: fijne collega’s en een goede sfeer.

WAT GA JE DOEN BIJ HET TEAM WONEN EN WERKEN?

Je komt te werken binnen Team Wonen en Werken. Samen met je collega’s ondersteun je opdrachtgevers (zowel overheid als marktpartijen) met vragen op het terrein van wonen, werken en gebiedsontwikkeling. Dit doen we onder meer met markt- en haalbaarheidsonderzoek, ruimtelijke onderbouwingen, conceptontwikkeling, het opstellen van kansrijke programma’s, toekomstvisies, strategische advisering en procesbegeleiding. Binnen het bureau werken we bovendien veelvuldig aan gebieden waar wonen, werken, winkelen en vrije tijd samengaan.

Ook investeren wij in jou. Bureau Stedelijke Planning heeft groeiambitie, niet alleen voor het bureau, maar ook voor jou persoonlijk. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris, intensieve coaching en neemt deel aan een intern opleidingsprogramma voor de ontwikkeling tot professional in de stedelijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je de beschikking over een notebook en Iphone en ontvang je reiskostenvergoeding, ruime vakantiedagen en vakantiegeld. Bovendien werk je in een inspirerende omgeving in hartje historisch Gouda, waar een informele, gezellige sfeer hangt onder de collega’s.

Wij vragen:

Wij bieden: