Stagiair toerisme, recreatie en erfgoed

Bureau BUITEN - Utrecht

Geobaan levert experts

Op zoek naar een stage waar je veel kan leren in een enthousiast team? Vind je het leuk om mee te denken over de toenemende behoefte aan buitenrecreatie? En hoe zorg je voor een vitaal verblijfsaanbod dat past bij de wensen van de bezoeker? En hoe behoud je erfgoed en maak je het beleefbaar voor een nieuwe functie? Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Reageer direct!

Over Bureau BUITEN

Met een team van 23 betrokken en deskundige professionals beantwoorden we vragen over economie en werklocaties, mobiliteit, toerisme en recreatie, erfgoed, energie en duurzame omgeving en Europese projecten en programma’s. Met een frisse blik werken we aan oplossingen die gemeenten of regio’s sterker, duurzamer en mooier maken. Binnen én buiten de gebaande paden. Of het nu gaat om de transformatie van een bedrijventerrein, een plan voor toeristisch-recreatieve gebiedsontwikkeling of het aanvragen van Europese subsidie voor een innovatief project binnen de circulaire economie.

Waar zijn wij naar opzoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) die aan de slag gaat met projecten op gebied van toerisme, recreatie en erfgoed. Je werkt mee aan onze projecten en je ondersteunt het team met dagelijkse werkzaamheden (project- & procesmanagement, analyse en onderzoek). Wij bieden een stageplaats waarin je naast een eigen (afstudeer)onderzoek een ondersteunende rol hebt bij de uitvoering van onze projecten. Een volledige meeloopstage is ook mogelijk. Afhankelijk van je achtergrond en interesses geven we je stage gezamenlijk vorm.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie neem contact op met Daphne van der Veer, telefoonnummer 06-25551590

Reageren via de knop onderaan de pagina of via  https://bureaubuiten.nl/vacature-stagiair-toerisme-recreatie-erfgoed/ 

Wij vragen:

Wij bieden: