Talent Development Program

Esri Nederland - Rotterdam

Geobaan levert experts

Aan de start van je carrière en nog steeds de behoefte om jezelf te ontwikkelen? Als trainee bij Esri Nederland, marktleider in GIS en Location Intelligence, begeleiden we jou in twee jaar naar je volgende carrièrestap. Je wordt intensief getraind op het gebied van IT-kennis en persoonlijke competenties en je gaat – indien mogelijk – op bezoek bij één van de internationale Esri-distributeurs. Na twee jaar? Jij kiest je eigen pad binnen onze groeiende organisatie.

Als trainee bij Esri Nederland breng jij met jouw commerciële of technische talent de organisatie verder. Met jouw studieachtergrond in bijvoorbeeld (commerciële) economie, sociale geografie, (technische) bedrijfskunde of IT volg je samen met jouw vijf mede-trainees een intensief trainingsprogramma en ontwikkel je jouw vakinhoudelijke kennis en persoonlijke competenties op commercieel of technisch gebied. Ondertussen draai je mee in innovatieve projecten bij publieke als private klanten, bijvoorbeeld Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf van Rotterdam. Heb je na twee jaar besloten welke richting je binnen Esri op wilt en wil je een training volgen om je verder te specialiseren? Geen probleem, want binnen Esri bepaal je grotendeels jouw eigen opleidingstraject.

Wij zijn Esri Nederland: een groeiend IT-bedrijf met 175 medewerkers, gevestigd in Rotterdam en Zwolle. We zijn distributeur van Geografische Informatie Systemen (GIS) op de Nederlandse markt, genaamd ArcGIS. Deze technologie wordt dagelijks gebruikt in het oplossen van diverse maatschappelijke uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld energietransitie, mobiliteit, klimaat en bouwopgave. ArcGIS maakt het mogelijk om data te visualiseren en te analyseren waardoor onze klanten sneller en betere beslissingen kunnen nemen.

Het Esri Talent Development Program

Trainingen.
Als trainee volg jij circa 50 trainingsdagen in twee jaar.

Vakinhoudelijk.
Je wordt ondergedompeld in de wereld van ons portfolio, gebaseerd op de ArcGIS-technologie. Afhankelijk van jouw richting binnen het programma krijg je voldoende technische kennis om klanten te helpen, succesvol te maken en op commercieel gebied te overtuigen.

Persoonlijke competenties.
We vinden het belangrijk dat je zelfverzekerd in je schoenen staat. Daarom bestaat het programma voor circa de helft uit trainingen en reflectiemomenten op het gebied van vaardigheden. Niet alleen trainingen op het gebied van communicatie- en presentatievaardigheden passeren de revue. Je ontwikkelt commerciële competenties en leert over Esri-specifieke zaken, zoals onze cultuur, kernwaarden en historie.

Doorgroeimogelijkheden.
Na twee jaar bepalen we samen welke kant je op gaat. Kies jij voor de analytics-functie? Of past een job in ons GIS technology team beter bij jou? Misschien ben jij onze volgende customer success manager? Wij richten ons op lange termijn perspectief en zijn er trots op dat 82% van de oud-trainees nog steeds werkzaam zijn bij Esri Nederland.

 

Selectieprocedure

Je kunt je aanmelden tot en met 16 mei 2021. Er zijn vervolgens drie selectierondes waarin jij ons kan laten zien waarom we voor jou moeten kiezen. Dit doe je door middel van een presentatie, een assessment en gesprekken met jouw toekomstige manager en HR. Uiterlijk eind juni hoor je van ons of jij één van de trainees bent die op 1 september 2021 bij Esri Nederland start.

Lijkt dit Esri Talent Development Program je de ideale kans om de volgende stap in jouw carrière te maken? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Annelore Verweij, HR-adviseur. Telefonisch is zij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 30.

 

Wij vragen:

Wij bieden: