Tijdens je studie werken voor het leukste adviesbureau van Nederland

DZP - Rotterdam

Geobaan levert experts

Junior adviseurs gevraagd die vanuit huis of locatie van de opdracht voor DZP willen werken

DZP is een eigenwijs bureau dat door heel Nederland werkt. Wij werken op het snijvlak tussen publiek en privaat en onze klanten zitten overal. Bij provincies, ministeries, gemeenten, brancheorganisaties, ondernemersverenigingen en allerlei interessante samenwerkingsvormen.

Wij zoeken heldere, gedreven geografen die in potentie kunnen uitgroeien tot toegewijde adviseurs op hun vakgebied. DZP biedt studenten een maatwerk takenpakket dat binnen hun studieload past, variërend van onderzoekswerk en beleidsadvisering tot inzet in projecten. Wij zijn ervan overtuigd dat als je van je vak houdt en je binnen ons team van bevlogen adviseurs past, wij jou een perfecte baan kunnen bieden. Goed betaald en als het beide partijen bevalt, kun je – nadat je bent afgestudeerd – blijven. De thema’s waarop wij vooral acteren zijn: gebiedsontwikkeling, participatie, stedelijke en regionale ontwikkeling, implementatie innovatie, duurzaamheid, veiligheid en samenwerkingsverbanden tussen overheid, onderwijs en ondernemers, de zogenaamde triple helix. Onze opdrachten zijn divers en afwisselend. Wij maken een volwaardige adviseur van jou!

Wat wij vragen:

We verwachten van jou dat je van je hobby je werk maakt. Dat je Nederlands in woord en geschrift heel goed is en dat je buiten je studieverplichtingen soepel met het indelen van je agenda bent. Dat je een goede discussie niet uit de weg gaat en levert wat we afspreken. Als je ervaring hebt binnen de uitzendbranche, horeca of telemarketing weten wij zeker dat je niet bang bent om mensen aan te spreken. Een rijbewijs B is makkelijk. DZP biedt iedereen een omgeving waarin continue veel te beleven valt. Een enorme diversiteit aan opdrachten, klanten, en collega’s. Je draait direct mee – na een kort, intensief inwerktraject – met de medioren en senioren die jouw inzet nodig hebben bij hun klussen.

Wat wij bieden:

 DZP biedt iedereen een omgeving waarin continue veel te beleven valt. Een enorme diversiteit aan opdrachten, klanten, en collega’s. Je draait direct mee – na een kort, intensief inwerktraject – met de medioren en senioren die jouw inzet nodig hebben bij hun klussen. Afhankelijk van waar je woont, wat de opdracht vraagt en hoe graag/makkelijk je reist, doe je dit thuis, op kantoor in Rotterdam of op locatie bij de klant. Wij betalen je goed.

 

Meer weten? ga dan snel naar DZP.nl