Vacature onderzoeker woningmarkt

RIGO Research en Advies - Amsterdam

Geobaan levert experts

RIGO Research en Advies is een van de bekendste onderzoeks- en adviesbureaus in Nederland op het gebied van de woningmarkt. We werken op commerciële basis, in opdracht van overheden, woningcorporaties en marktpartijen. Met ons onderzoek en advies helpen we deze partijen om onderbouwde beslissingen te nemen ten aanzien van het woonbeleid.

Over de functie

 RIGO voert regelmatig onderzoeken uit naar de huidige woningmarkt, de toekomstige woningbehoefte in Nederland en de kwaliteit van de woon- en leefomgeving. Daarbij staan de vragen van onze opdrachtgevers, zoals gemeenten en woningcorporaties, centraal. Bijvoorbeeld: zijn er in onze gemeente voldoende verhuismogelijkheden voor middeninkomens? Of: hoe moet onze woningvoorraad worden aangepast om in de toekomstige vraag te kunnen voorzien? 

Als onderzoeker werk je in kleine teams samen aan deze projecten, in de rol van projectleider of -medewerker. Het eindproduct kan een rapport zijn, maar ook een presentatie of een interactieve tool. Daarbij helpen we onze opdrachtgevers zo goed mogelijk bij de interpretatie van de resultaten en de vertaling naar beleid. 

Nieuwe medewerkers bieden wij standaard een jaarcontract, voor 32 uur per week, maar een vast contract is het doel. Er is volop perspectief om door te groeien. Samen bepalen we welke ontwikkelingsmogelijkheden jou verder brengen. Uiteraard bieden we een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als onderzoeker bij RIGO werk je in kleine teams mee aan projecten, van de offerte tot het eindproduct. Je werkt daarbij graag en vaak samen met onze adviseurs waarbij jij de onderzoeksspecialist op het terrein van demografie en woningmarktonderzoek bent. Voor de vele soorten opdrachten en opdrachtgevers verwijzen we naar onze site www.rigo.nl. 

Wij vragen:

Wij bieden: