Vacature Research Consultant

Dynamis - Utrecht

Geobaan levert experts

Eén van de grootste vastgoedorganisaties van Nederland zoekt uitbreiding van het onderzoeksteam met een Research Consultant.

Als Research Consultant bij Dynamis krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een echte vastgoedexpert. Op de afdeling Research & Consultancy analyseer je de woningmarkt en de commerciële vastgoedmarkten en verwerk je die inzichten in de Sprekende Cijfers-rapporten. Van het verzamelen en valideren van data tot het uitwerken van rapporten ben je betrokken bij het proces. Je krijgt daarbij alle ruimte om jouw visie te geven op de trends en ontwikkelingen die je ziet.

Hiernaast fungeer je als consultant binnen de gehele organisatie op het snijvlak van kennis en data. Je vertaalt de behoeften van je collega’s en opdrachtgevers naar maatwerkoplossingen, zo werk je mee aan het opstellen van adviesrapporten, marktvisies en kwalitatieve databases. Tot slot is aan jou de taak om innovatieve producten te ontwikkelen voor onze vastgoedexperts, zowel onze makelaars als taxateurs vertrouwen op het Research & Consultancy-team voor de juiste data en tools.

Binnen het enthousiaste, jonge team heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We waarderen een frisse, kritische blik en je krijgt de kans om goede ideeën zelf uit te werken. De vrijheid om de functie zelf verder te ontwikkelen vraagt om iemand die sterk in zijn of haar schoenen staat.

Over Dynamis

Dynamis (makelaars, vastgoedconsultants en taxateurs) is een collectief van dertien zelfstandige regionale makelaarskantoren met 55 vestigingen, verspreid over heel Nederland. Alle aangesloten kantoren hebben in de eigen regio een sterke positie in de professionele dienstverlening op het gebied van onroerend goed en financiële diensten.

 

Wij staan als collectief genoteerd in de TOP 5 adviseurs van PropertyNL en in de Management Team TOP 1000. Dynamis heeft de ambitie om vooruit te kijken. Het leveren van een grote toegevoegde waarde aan de Dynamis partners is hierbij van belang. Deze toegevoegde waarde leveren wij op het gebied van research, landelijke business en development, het zorgdragen voor een duidelijk merklading, de merkpositionering, het vergroten van de naamsbekendheid, R&D en het versterken van de inkooppositie op het gebied van ICT en marketing.

 

Onze Bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur is informeel en er hangt een open sfeer. Je komt te werken in een professioneel team bij een ambitieuze organisatie met een ruime mate van eigen verantwoordelijkheid! Er zijn mogelijkheden tot verdere ontwikkeling en persoonlijke groei. Ieder teamlid is daarmee gelijkwaardig, hetgeen tevens kenmerkend is voor de sfeer. Dynamis draagt deze beginselen uit naar haar leden en klanten

Wij vragen:

Wij bieden: